Follow Us

recent/hot-posts

  Tiktok platformunun ülkemizde baya kullanıldığı malum. Madem kullanıyoruz isteklerimizi de karşılamak gerek. Tiktok kullanan birçok kişi b...

Tiktok İzlenme Gönderme Siteleri Güncel !

 tiktok izlenme kasma tiktok izlenme hilesi


Tiktok platformunun ülkemizde baya kullanıldığı malum. Madem kullanıyoruz isteklerimizi de karşılamak gerek. Tiktok kullanan birçok kişi bilir ki emek veren videolar tutmuyor. Ozaman bizde tutmasını sağlayalım deme. İşimizi tiktok botlarına veya moderatörlerine bırakmayalım. Ozaman işlemlere geçelim. Benimle adım adım yaparsanız videonun sonunda tek bir videdonuz 10bin görüntülenme ve fazlasını kazanıcak. Üstelik daha da arttırmak sizin elinizde. Ben bir kere yapmanızdan söz ediyorum bukadar izlenmenizi.

Şimdi ilk sitemiz olarak başlayalım.

Öncelike bu siteye giriş yapıyoruz. Site : https://www.igtok.com/tiktok-view/

Siteye giriş yaptıktan sonra bizden link isteyecek oraya tiktok videomuzun bağlantısını ekliyoruz. Nasıl bulabilirim diyen arkadaşlar için uygulamayı açın profilinize girin hangi videonuza göndericekseniz onu açın ve paylaş seçeneğine basın ordan bağlantıyı kopyala deyin. Tekrar siteye gelip gönderme işlemini gerçekleştirin.

Bu siteden 1000 izlenme aldık. Okadar gönderim yapıyorlar. Birde not düşeyim 30 dakika içinde yansır demişler. Hemen olmuyor yalan diye gibi cümleler kurmassanız sevinirim.

İkinci sitemiz olarak hemen burdaki siteye giriyoruz. Site : https://tiktools.net/service/views Bu site de aynı şekilde bağlantıyı yapıştırıp giriş yapın. Eğer sizi biryere aktarır bekletir veya görev yaptırır ise yapın. Yoksa göndermeyi engellerler.

Bir sonraki sitemiz. Site Linki : https://homedecoratione.com/ Bu siteye sadece telefon üzerinden giriş yapabilirsiniz. Bilgisayardan girişlere engelli. O yüzden önleminizi alın. Telefon ile giriş yapın sisteme.

Giriş yaptıktan sonra en üstte izlenme mevcut bu sitenin kullanımını youtube kanalımda paylaşmıştım.

Youtube Kanalımdaki Videolar :


0 Comments: