Follow Us

recent/hot-posts

   Hepimizin en az bir adet youtube hesabı bulunmakta. Bu hespalardan beğendiğimiz veya daha önceden abone olduğumuz kişiler olabilir. Hatta...

Youtube Toplu Aboneliklerden Çıkma Yöntemi Programsız !

 youtube toplu aboneliklerden çıkma programsız 2020



 Hepimizin en az bir adet youtube hesabı bulunmakta. Bu hespalardan beğendiğimiz veya daha önceden abone olduğumuz kişiler olabilir. Hatta bu çok fazla da olabilmektedir. Bunların hepsini tek tek çıkmak oldukca zaman harcamak demektir. 

Peki biz abonelikleri saniyeler içinde çıkarabilir miyiz? Tabiki neden olmasın. Bugün sizlerle youtube üzerinden abone olduğumuz tüm kanallardan programsız ve ücretsiz bir şekilde abonelikten çıkma işlemi gerçekleştireceğiz.

İşlemler oldukca kolay ve zahmetsiz. Ayrıca emek vermemize bile gerek kalmadan saniyeler içerisinde işlem bitecektir. Hemen başlayalım o halde.

Öncelikle youtube abonelikler kısmına giriyoruz. Hemen size linki bırakayım.

Link : https://www.youtube.com/feed/channels Burdaki linke giriceğiz. Hesabınızı kontrol edin eğer birden fazla hesabınız varsa. Yanlış hesaptan tüm aboneliklerden çıkmayın. Sevdiğiniz youtuberleri kaybetmenize sebep olmak istemem. O yüzden hesabınıza dikkat edin.

Giriş yaptıktan sonra en aşşağı inin orda bizim tüm abonelerimizi göstericek. İnebildiğiniz kadar aşşağı inin. Ne kadar aşşağı inerseniz okadar kişiden çıkacaktır. Sonuna gelirseniz sonuna kadar çıkar. Hiçbir bekleme yapmayacaksınız en fazla 30 saniye içinde işlem biter. Aşşağı indikten sonra öğeyi denetle yapıyoruz.

youtube toplu aboneliklerden çıkma programsız 2020


Sağ tık + incele diyerek bulabilirsiniz. Yanda bir pencere önümüze gelicek. Bu pencerede bulunan sekmelerden console adlı sekmeye basın. Size vereceğim kodları console kısmındaki alt yere yapıştırıp enter tuşuna basın. 

Ardından tüm işlemler gerçekleşip size abonelikten çıkmak istiyor musunuz adlı ekran gelicek. Orda hiçbirşey yapmayın kendi kendine çıkıcak. Yaklaşık 10-30 saniye arasında işlem biter. Tabiki bu abone olduğunuz kişi sayısına bağlı kalarak uzayabilir veya kısalabilir.

Kod : 

function reddit_strangestringtobesafe_unsubscribe(channel){channel.click();document.querySelector("#main yt-button-renderer#confirm-button").click();}Array.prototype.forEach.call(document.querySelectorAll("paper-button[subscribed].ytd-subscribe-button-renderer"), function(el){setTimeout(function(){reddit_strangestringtobesafe_unsubscribe(el);}, 99);}); 


Bu kodu console kısmına yapıştırın. Otomatik olarak aboneliklerden çıkıcaktır. Umarım işinize yarar bu konu. Kendinize iyi bakın.

0 Comments: